Volg Middin Online

vergaderlocaties.jpg

 

Wilt u een vergadering of bedrijfsevenement organiseren op een originele locatie? Dat biedt Zwedenburg u misschien wel precies wat u zoekt! U vindt Zwedenburg midden in de wijk Mariahoeve in Den Haag. Het voormalig schoolgebouw is nu in gebruik als multifunctionele locatie. Zwedenburg biedt u alle faciliteiten om er een succesvolle dag van te maken! De locatie is goed bereikbaar met auto en OV.

 

Alle ruimte voor creativiteit

Binnen Zwedenburg zijn er diverse mogelijkheden. Naast vergaderruimtes beschikt de locatie over verschillende activiteiten. Zo huist er een theatergezelschap, is er een creatief atelier maar ook een houtwerkplaats en een goed ingerichte brasserie. Kortom, alle ingrediënten voor een geslaagd bedrijfsevenement! Als u wilt kunnen wij voor u een ook geheel verzorgde dag organiseren inclusief catering en entertainment. Hierbij kunnen we het programma helemaal afstemmen op uw persoonlijke wensen.

 

Zalen  

Binnen Zwedenburg zijn er de volgende ruimtes beschikbaar:

 

  • Vergaderzaal; Gelegen op de eerste verdieping van het pand met uitzicht over de achterliggende sportvelden. Eenvoudig ingericht en voorzien van whiteboards. Deze ruimte biedt plaats aan maximaal 30 personen. Er zijn verschillende opstellingen mogelijk, in een U-vorm opstelling is er ruimte voor 16 personen. De theateropstelling biedt ruimte voor 30 personen en de vergaderopstelling is geschikt voor 20 personen.

 

  • Oefenruimte; De oude gymzaal van het voormalig schoolgebouw is voorzien van een rubbervloer en geschikt voor diverse culturele en sportieve activiteiten. Er is ruimte voor maximaal 40 personen.

 

  • Brasserie; Op de begane grond vindt u de Brasserie. De Brasserie biedt ruimte aan maximaal 75 zitplaatsen in restaurant opstelling.

  

Extra’s:

 

  • Flipovers
  • Smart TV
  • Beamer en Scherm
  • Lunch en Borrel

 

Extra’s zijn op aanvraag beschikbaar. U boekt al een volledig verzorgd vergaderarrangement vanaf € 5,- per dagdeel bij Zwedenburg.

 

Meer informatie

Wilt u meer informatie over locatie Zwedenburg of wilt u weten wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan contact op ons op via 070 372 33 77 of stuur een mail naar iDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Wij helpen u graag!