Volg Middin Online

vergaderlocaties.jpg

Alle inspiratie begint met een mooie locatie

 

Bent u op zoek naar een inspirerende locatie voor een evenement of vergadering? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Middin biedt u diverse aantrekkelijke locaties met uitstekende faciliteiten voor evenementen, brainstormsessies, workshops en vergaderingen. U kunt kiezen uit een breed en gevarieerd aanbod: van een stijlvolle vergadervilla aan de Haagse Vliet tot aan een luxe locatie in Kijkduin met uitzicht op zee.

 

Onze locaties: voor elk wat wils

 

Buitengoed Dorrepaal: rustiek en stijlvol

 

Op Buitengoed Dorrepaal staat een stijlvol ingerichte villa, omringd door een rustieke tuin. Ideaal voor workshops, trainingen en vergaderingen. Een mooie, klassieke vergaderlocatie gelegen in een oase van rust...

 

Kijkduin: vergaderen met uitzicht op zee

 

Locatie Buitenklingen in Kijkduin biedt u meerdere vergaderruimtes op loopafstand van de zee, het strand en de duinen. De perfecte locatie om tot inspirerende nieuwe ideeën te komen!

 

Zwedenburg: alle ruimte voor creativiteit

 

Locatie Zwedenburg beschikt over een theaterstudio en een creatief atelier maar ook over een grote brasserie met keuken. Ideaal voor creatieve workshops, bedrijfsuitjes en feestelijke diners voor grote groepen.

 

Arrangementen op maat

Middin biedt meer dan alleen een inspirerende locatie. Afhankelijk van uw specifieke wensen zorgen wij ervoor dat het u aan niets ontbreekt tijdens uw verblijf. Wij richten de ruimte voor u in, uw gezelschap wordt hartelijk ontvangen en de gehele dag goed verzorgd. Als u wilt kunnen wij ook de catering en bijvoorbeeld entertainment tijdens uw verblijf voor u organiseren. Wat uw wensen ook zijn, wij helpen u graag om er een onvergetelijke dag van te maken!

 

Meer weten?

Wilt u meer informatie over een specifieke locatie of over onze bedrijfsarrangementen? Neem dan contact op met Rinse van der Woude via mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefoon 070 372 33 77. Wij zijn u graag van dienst!