Volg Middin Online

foto_over2.jpg

 

Een theaterworkshop van Eskalibur

Dat moet u een keer meegemaakt hebben!

 

Eskalibur: een heel bijzonder theatergezelschap

Bij Theatergezelschap Eskalibur werken acteurs, theatermakers en dansers die allen een verstandelijke beperking hebben. Eskalibur geeft deze talenten een opleiding in het theatervak, met lessen in onder andere acteren, dans en beweging en stemgebruik. Theater-gezelschap Eskalibur maakt unieke theatervoorstellingen en verzorgt inspirerende workshops. Een workshop van Eskalibur is een mooie en originele manier om personeel (en uzelf) te verrassen, bijvoorbeeld tijdens een bedrijfsuitje of evenement. Hiermee bezorgt u uw collega's gegarandeerd een onvergetelijke ervaring, waarover nog lang zal worden nagepraat!

 

De workshops van Eskalibur: een unieke ervaring

Een inspirerende workshop op locatie, in het theater of bij u op kantoor? De acteurs en dansers van Eskalibur staan te popelen om voor u aan het werk te gaan. De workshop kan geheel worden afgestemd op uw persoonlijke wensen, waarbij u kunt kiezen voor een workshop ‘Acteren’, ‘dansen’ of combinatie daarvan. Een workshop duurt ongeveer drie uur en is voor iedereen toegankelijk. De workshops van Eskalibur zijn uniek en altijd verrassend!

 

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de workshops van Eskalibur of wilt u weten wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via 070 372 33 77 of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Op www.eskalibur.nl vindt u meer informatie over dit bijzondere gezelschap.