Volg Middin Online

foto_over2.jpg

 

Wie is de Van Gogh onder uw werknemers?

Ontdek het tijdens een schilderworkshop van Middin!

 

Samen met uw collega’s of relaties één groot schilderij maken? Leren portrettekenen of schilderen? Bij Middin weten we als geen ander dat er in iedereen een kunstenaar schuilt! Zinderin Kunst, de creatieve broedplaats van Middin, biedt een scala aan mogelijkheden om creatief bezig te zijn. Met met verf of potlood, voor beginners en voor gevorderden. Met onze schilderworkshops komt iedereen aan zijn trekken en haalt u het beste in uw team naar boven; ideaal als teambuildings- of bedrijfsuitje!

 

Onze schilderworkshops: altijd een bron van inspiratie

 

De workshops worden verzorgd door creatief begeleiders en kunstenaars actief bij Zinderin Kunst. Het atelier waar de workshops plaatsvinden is onderdeel van Middin. Het is de dagelijkse werkplek van een groep kunstenaars met een verstandelijke of lichamelijke beperking. Hun werk is vaak verrassend in thematiek en kleurgebruik en biedt hiermee veel inspiratie voor de deelnemers aan de workshops. U zult zien dat onze kunstenaars het beste in uw team naar boven halen. En dat leidt vaak tot de meest originele kunstwerken! De gemaakte kunstwerken kunt u na afloop natuurlijk meenemen, of op een later tijdstip ophalen.

 

Zinderin Kunst geeft u de keuze uit de volgende workshops:

 

  • Schilderen
  • Tekenen
  • Handen beschilderen

 

Een workshop duurt 3 uur en de kosten bedragen € 39,- inclusief btw per persoon, inclusief materiaal en koffie, thee en water. Als u wilt kunnen wij ook de catering tijdens de workshop voor u verzorgen, bijvoorbeeld een heerlijke high tea of een luxe broodjeslunch van Bakker Vlinder! Workshops zijn mogelijk vanaf 4 personen. Voor grote groepen maken wij graag een aanbieding op maat voor u.

 

Meer informatie

Wilt u meer weten over onze schilderworkshops of wilt u weten welke mogelijkheden wij uw bedrijf kunnen bieden, neem dan contact met ons op via 070 394 58 19 of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

‘De schilderijen die we gezamenlijk met het team hebben gemaakt zijn

een ware kleurenbom en worden nog steeds gebruikt ter inspiratie’.

Rabobank Den Haag

 

Zinderin Kunst
Westeinde 2
2512 GW Den Haag
070 394 58 19
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.zinderinkunst.nl