Volg Middin Online

cadeaus_1.jpg

 

Verras uw zakelijke relaties met een persoonlijk geschenk!

 

Waarmee maakt u indruk op uw relaties? De betekenis van een geschenk zegt vaak meer dan het geschenk zelf. Middin maakt verschillende producten die zich uitstelend lenen als oigineel relatiegeschenk. Zo geeft een lokale bank in Den Haag bij de opening van nieuwe ondernemingen graag kunst van onze kunstenaars cadeau.

En voor de Dag van de Zorg stelde Middin blikjes met oud-Hollandse boterkoek samen. Middin biedt u een keur aan mogelijkheden voor een origineel relatiegeschenk. Met de relatiegeschenken van Middin investeert u niet alleen in uw relaties maar ook in de maatschappij. Dat maakt onze relatiegeschenken zo bijzonder.

 

Relatiegeschenken op maat

Op basis van uw wensen kunnen wij gebruik maken van bestaande

producten uit ons assortiment of uw idee vertalen naar een geschenk op maat, met de gewenste 'personal touch'. Wij helpen u graag met het uitkiezen van het ideale relatiegeschenk!

 

Meer informatie

Wilt u meer informatie over onze relatiegeschenken of wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor een relatiegeschenk op maat? Neem dan contact met ons op via 070 372 33 77 of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Wij helpen u graag!