Volg Middin Online

foto_over.jpg


Middin: een wereld van mogelijkheden voor mensen met een beperking

 

Middin is een zorgorganisatie in Zuid-Holland, die zorg en ondersteuning levert aan ruim 4000 mensen met een beperking; kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen. Middin heeft een uitgebreid dienstenpakket en ondersteunt cliënten en bedrijven op maat. Midden in de wijk, in de directe omgeving van de cliënt.


Hoe werkt Middin?
Middin helpt cliënten op om zichzelf te ontwikkelen om zo zelfstandig mogelijk te kunnen zijn. Dit doen we op uiteenlopende manieren en in diverse sectoren.

  • Cliënten van Middin ontwikkelen op activiteitencentra basisvaardigheden in een veilige en beschermde omgeving. 

 

  • Onder begeleiding van zorg- & vak professionals passen zij deze vaardigheden toe binnen werkomgevingen in de regio. Hiermee ontwikkelen cliënten een zelfstandige werkhouding. 

 

  • Om cliënten daarbij te helpen heeft Middin de Ontwikkelbibliotheek gemaakt: hier staan 700 kaarten- en opdrachten in om cliënten te helpen ontwikkelen naar (begeleid) werk.

 

  • Via een re-integratie traject op maat vinden cliënten betaald en onbetaald werk waarin zij het beste tot hun recht komen.

 

Meer informatie over de werkzaamheden van Middin vindt u op www.middin.nl

 

Heeft u een arbeidsplek voor één van onze cliënten? Wilt u weten wat Middin voor u kan betekenen in het kader van de Participatiewet en de Quotumwet? We horen het graag!

 

 

Knipsel fysio