Volg Middin Online

Maart is klussenmaand. Op 11 en 12 maart is NL Doet. Dit is een initiatief van het Oranje Fonds waarbij zoveel mogelijk Nederlanders zich inzetten

als vrijwilligers voor allerlei maatschappelijke instellingen en organisaties.

Ook Middin locaties kunnen wel wat vrijwilligershulp gebruiken. Diverse locaties hebben zich dus ingeschreven bij NL Doet. Klussen werden geïnventariseerd en foto’s gemaakt van tuinen, kamers, hoekjes die wel een opknapbeurt kunnen gebruiken. En als komend weekend voorbij is hopen we dat alles weer brandschoon en klaar voor het voorjaar is. Natuurlijk laat Middin die met vrijwilligershulp opgeknapte locaties graag zien tijdens de Open Dag van de Zorg op zaterdag 19 maart.

 

Kom dus op 19 maart naar Middin om dit met eigen ogen te zien. Je kunt dan ook van cliënten en medewerkers horen wat Middin doet en waarvoor zij staat.


Klussen bij Middin is trouwens het hele jaar mogelijk. Ben jij werkzaam bij een maatschappelijk betrokken bedrijf dat zich ook wil inzetten? Kijk dan snel verder op deze pagina en laat je inspireren.


Meer informatie of aanmelden? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 06-10 67 50 49