Volg Middin Online

cadeaus_1.jpg

 

Heeft u een eigen idee voor een cadeau?

Wij staan voor alles open!

 

De cliënten van Middin kunnen veel verschillende (ambachtelijke) producten maken die geheel kunnen worden afgestemd op uw persoonlijke wensen. Graag denken wij met u mee om vanuit onze kennis en ervaring een voorstel te doen voor een bijzonder, persoonlijk cadeau.

 

Een breed scala aan mogelijkheden
De mogelijkheden die Middin biedt voor een cadeau op maat zijn legio. Wij kunnen producten in series en in verschillende oplages maken. Voor de dag van de Zorg maakte Middin een bijzonder weggeefblik gevuld met ambachtelijk gemaakte Boterkoekjes in luxe geschenkverpakking. Voor een andere opdrachtgever maakten wij een mooie gedenkschaal met een afbeelding van het Buitenhof in 'Haags blauw'. Voor maatwerk zijn er geen vaste prijzen. Op basis van uw persoonlijke wensen werken wij graag een offerte uit. 

 

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden die wij bieden voor een gepersonaliseerd cadeau? Neem dan contact met ons op via 070  372 33 77 of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Wij helpen u graag om te komen tot het ideale cadeau!