Volg Middin Online

cadeaus_1.jpg

 

Op zoek naar een inspirerend cadeau?

Kies voor de kunst van Middin!

 

Middin biedt verschillende mogelijkheden om kunst cadeau te doen. U kunt bijvoorbeeld een abonnement op onze kunstuitleen geven, een kunstwerk uitzoeken in onze expositieruimte of één van onze kunstenaars werk in opdracht laten uitvoeren. Een mooie manier om uw relaties of personeel te verrassen!

 

Zinderin: uit de kunst!

Zinderin Kunst is de creatieve broedplaats van Middin.

Cliënten van Middin worden hier ondersteund in het maken van kunst. De werken van onze kunstenaars worden opgenomen in onze artotheek en zijn te koop of te huur, maar kunnen natuurlijk ook voor een expositie worden gebruikt.

 

Kunst op maat

U kunt ons ook vragen om werk in opdracht voor u te maken. Bijvoorbeeld een bijzonder portrtet voor uw relaties of een origineel kunstobject om uw personeel te inspireren. De mogelijkheden zijn legio.

 

Meer informatie

Wilt u meer informatie over onze kunst of wilt u weten welke mogelijkheden wij bieden voor een kunstwerk op maat? Neem dan contact met ons op via 070  372 33 77 of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor meer informatie over het werk van onze kunstenaars kunt u ook een kijkje nemen op www.taktiekkeramiek.nl en op www.atelierdehaagseschool.nl.