Volg Middin Online

foto_over2.jpg

 

Teambuiling met een artistiek randje

 

Hebben u en uw collega's een vaste hand als het er op aankomt? Zit er verborgen artistiek talent in uw team? U ontdekt het tijdens de workshop keramiek van Middin!

 

De workshop keramiek: bruisend van de creatieve dynamiek

Een workshop keramiek is een leuke manier om uw collega's van hun creatieve kant te leren kennen. De workshop vindt plaats in één van de ambachtelijke werkplaatsen van Middin. Cliënten van Middin maken hier op ambachtelijke wijze producten. Tijdens de workshop wordt u enthousiast begeleid door onze cliënten en keramisten. U brengt de geleerde theorie direct in de praktijk. Naast het maken van een object wordt er ook aandacht besteed aan het samenstellen en opbrengen van het glazuur, een secuur werkje. De workshops staan altijd garant voor een boel plezier en uiteindelijk heeft u een eigen product om trots op te zijn!

 

Kosten

De kosten van de workshop bedragen € 39,- inclusief btw per persoon, iinclusief materiaal en koffie, thee en water. Als u wilt kunt u ook de catering tijdens de workshop door ons laten verzorgen, bijvoorbeeld een high tea of een luxe broodjeslunch van Bakker Vlinder. Workshops zijn mogelijk vanaf 4 personen. Voor grote groepen maken wij graag een aanbieding op maat.

 

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de workshop keramiek of wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor uw bedrijf, neem dan contact op met 070  394 58 19 of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Wij helpen u graag!

 

Zinderin Kunst
Westeinde 2
2512 GW Den Haag
070 3945819
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.zinderinkunst.nl