Volg Middin Online

foto_over2.jpg

 

Een workshop houtbewerking van Middin

Daarmee maakt u uw teamuitje helemaal af!

 

Zeg eens eerlijk, wanneer heeft u voor het laatst iets moois gemaakt met uw handen? Voor veel mensen was de laatste keer tijdens handarbeid op de lagere school... Middin geeft u en uw collega's een mooie kans om uw handvaardigheid op een originele manier op de proef te stellen tijdens een inspirerende workshop houtbewerking. Een bijzondere workshop die uw teamuitje helemaal af maakt!

 

De mooiste houten objecten: daar kunt u mee thuiskomen!

Op de locatie Zwedenburg zijn onze cliënten samen met onze creatieve begeleiders dagelijks actief met houtbewerking. In de werkplaats maken zij producten en van hout en bewerken hout tot bijzondere objecten. Zij staan te popelen om u en uw team de fijne kneepjes van het vak te leren tijdens een inspirerende workshop houtbewerking. Onze cliënten helpen u graag om samen met uw collega’s te komen tot de mooiste houten objecten, die u na afloop van de workshop natuurlijk mee naar huis mag nemen. Een bijzonder aandenken aan een bijzondere workshop!

 

Meer informatie

Wilt u meer weten over de workshop houtbewerking of wilt u weten wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen, neem dan contact met ons op via 070 372 33 77 of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.