Volg Middin Online

cadeaus_1.jpg

 

Cadeaus van Middin: altijd origineel en verrassend!

 

Op zoek naar een origineel (relatie)geschenk of kerstpakket? Middin regelt het voor u! Van kaarsen tot serviesgoed, van kalenders tot woonaccessoires. Cliënten van Middin maken prachtige producten die zich ook uitstekend lenen voor het samenstellen van een cadeaupakket.

 

Cadeaus waar iedereen blij van wordt!

Met onze producten geeft u niet alleen een uniek cadeau, maar ook een cadeau met extra toegevoegde waarde. Met uw aankoop draagt u op een mooie manier bij aan de zorg voor mensen met een beperking. Dubbel plezier met geven!

 

Cadeaupakketten op maat

Met onze producten kunnen wij verschillende bijzondere cadeaupakketten voor u samenstellen. Zo leveren wij aan diverse organisaties volledig verzorgde kerstpakketten. Ook onze unieke vazen en kunstwerken worden vaak besteld om als origineel relatiegeschenk weg te geven.

 

Geboortecadeaus

Ook voor de geboorte van een kind hebben wij verschillende verrassende mogelijkheden. Heeft u zelf een idee voor een geboortecadeau? Wij leveren maatwerk en kunnen uw cadeau volledig afstemmen op uw persoonlijke wensen. Zo kunnen we op verzoek bijvoorbeeld uw bedrijfslogo in een geschenk verwerken. 

 

Bakker Vlinder

Middin heeft ook een eigen bakkerij voor vers en knapperig biologisch brood en banket. Heeft u het heerlijke brood en banket van Bakker Vlinder al eens geproefd? Met aandacht gebakken en knisperend vers bij u op locatie bezorgd: van paasstol tot high tea, van ambachtelijke slagroomtaart tot knapperige broodjes. Zie ook www.bakkervlinder.nl voor de mogelijkheden.

 

Kom eens kijken!

Wilt u onze cadeaus met eigen ogen komen bekijken? Dat kan in onze Zinderin winkels aan de Choorstraat 47 in Delft of aan het Westeinde 2 in Den Haag. U kunt ook een afspraak maken om langs te komen in ons groothandelscentrum in Zwedenburg (via onderstaande contactgegevens).

 

Meer informatie

Wil u meer informatie over onze cadeaus? Neem dan contact met ons op via 070 372 33 77 of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden!