Volg Middin Online

vergaderlocaties.jpg

 

Buitengoed Dorrepaal is prachtig gelegen aan de Vliet tegenover het oude centrum van Voorburg. De tuinen van het buitengoed bieden u een zee aan ruimte en rust. Middelpunt is de villa waarin u verschillende stijlvolle vergaderruimtes treft. 

 

Vergaderen in een klassieke en rustieke omgeving

Het zalen- en conferentiecentrum biedt u alle ruimte om in een klassieke sfeer en een rustige, inspirerende omgeving uw vergadering, cursus of conferentie te organiseren. De zalen in de villa nemen u mee terug naar de sfeer van de jaren ‘20/’30, terwijl de rest van het terrein u in de gelegenheid brengt om te genieten van een landelijke sfeer, die de drukte van de Randstad even doet vergeten.

 

Veel mogelijkheden

Buitengoed Dorrepaal leent zich uitstekend voor uiteenlopende evenementen, voor een overleg, een cursus of een vergadering. Wat u ook wilt organiseren, onze medewerkers van Buitengoed Dorrepaal zullen u met open armen ontvangen en doen hun uiterste best om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken!

 

Zalen  

In de villa zijn er drie stijlvolle zalen te huur, te weten:

 

  • Madurozaal; de grootste en meest klassieke zaal in het gebouw. In de door u gewenste opstelling te gebruiken tot maximaal 40 personen. Bij goed weer kunt u ook gebruik maken van het aangrenzende terras.

 

  • Leeuwenberghzaal; de voormalige woonkamer van het gebouw. Deze ruimte biedt plaats aan 30 personen. Ook in deze zaal kunt u bij goed weer gebruik maken van het aangrenzende terras.

 

  • Kettinghzaal; de kleinste van de zalen. Zeer geschikt voor vergaderingen of cursussen voor kleine groepen. Bij mooi weer kunt u gebruik maken van een privéterras. De maximale capaciteit van de Kettinghzaal bedraagt 10 personen.

 

Alle zalen zijn onderling met elkaar te verbinden. De accommodatie is voorzien van draadloos internet. Bij Buitengoed Dorrepaal kunt u gratis parkeren op eigen terrein. 

 

  • De Madurozaal is in U-opstelling geschikt voor 20 personen, in theateropstelling voor 40 personen en in vergaderopstelling voor 25 personen.
  • De Leeuwenberghzaal is in U-opstelling geschikt voor 15 personen, in theateropstelling voor 30 personen en in vergaderopstelling voor 20 personen.
  • De Kettinghzaal is in U-opstelling geschikt voor 10 personen en in vergaderopstelling voor 8 personen.

 

Extra’s:

 

  • Flipovers
  • Smart TV
  • Beamer en Scherm
  • Lunch en Borrel

 

Extra’s zijn op aanvraag beschikbaar. U boekt al een volledig verzorgd vergaderarrangement vanaf € 8,- per dagdeel.

 

Meer informatie

Wilt u meer informatie over Buitengoed Dorrepaal of wilt u weten wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via 070 399 94 74 of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden!

Voor meer informatie over Buitengoed Dorrepaal kunt u ook onze Banquetingmap bekijken.

 

Buitengoed Dorrepaal
070 399 94 74
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Westvlietweg 115
2267 AK Leidschendam