Volg Middin Online

cultuur.jpg

 

Eskalibur: een unieke theaterervaring!

 

Wilt u uw personeel verrassen met een bijzondere voorstelling of inspirerende workshop? Theater-gezelschap Eskalibur staat garant voor een onvergetelijke theater ervaring!

 

Bij Theatergezelschap Eskalibur werken acteurs, theatermakers en dansers die allen een verstandelijke beperking hebben. Eskalibur geeft deze talenten een opleiding in het theatervak, met lessen in onder andere acteren, dans en beweging en stemgebruik. Eskalibur maakt bijzondere voorstellingen en verzorgt inspirerende workshops voor bedrijven. Een optreden van Eskalibur is een mooie en originele manier om personeel (en uzelf) te verrassen, bijvoorbeeld tijdens een bedrijfsuitje of evenement.

 

Inspirerende workshops

Een inspirerende workshop op locatie, in het theater of bij u op kantoor? De acteurs en dansers van Eskalibur staan te popelen om voor u aan het werk te gaan. De workshop kan geheel worden afgestemd op uw persoonlijke wensen, waarbij u kunt kiezen tussen verschillende disciplines of een combinatie daarvan.

 

Unieke optredens

'Gedurfd'...'Rauw'....'Bloedeerlijk'..., zomaar een greep uit de kwalificaties die het publiek gaf aan de optredens van Eskalibur. Eskalibur heeft een rijk verleden aan eigen producties. Daarnaast verzorgt Eskalibur met grote regelmaat optredens in opdracht. Zo openen wij evenementen met een spetterende dansvoorstelling of verzorgen wij ontvangstentertainment tijdens uw bedrijfsevenement. Entertainment waarover uw personeel nog lang zal napraten, dat kunnen we u verzekeren!

 

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de workshops of optredens van Eskalibur of wilt u weten wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via 070  372 33 77 of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Op www.eskalibur.nl vindt u meer informatie over dit bijzondere gezelschap.