Volg Middin Online

cultuur.jpg

 

Zin in kunst en cultuur?

Met Zinderin komt u altijd aan uw trekken

 

Middin biedt u tal van mogelijkheden op het gebied van kunst en cultuur. Dat doen we vanuit Zinderin Kunst, onze creatieve broedplaats. Cliënten van Middin worden hier op allerlei manieren ondersteund in het maken van kunst. En dat is niet onopgemerkt gebleven! Zinderin Kunst is een vooraanstaande speler in Outsider Art. Onze kunstenaars zijn op verschillende ateliers verspreid over het hele land actief met schilderkunst en keramiek. Kunst waar we uw bedrijf graag van laten meegenieten. Naast een arthotheek en een expositieruimte heeft Middin ook een eigen theatergroep waarmee we uw bedrijf op allerlei manieren kunnen inspireren!

 

Onze expositieruimte: een keur aan bijzondere kunstwerken

Wilt u de originele kunstwerken van Zinderin Kunst met eigen ogen komen bekijken? Onze kunstwerken worden in wisselende exposities tentoongesteld in onze expositieruimte aan het Westeinde 2 in Den Haag. Als u wilt kunt u de kunstwerken ook huren via onze kunstuitleen, bijvoorbeeld om uw bedrijf tijdelijk een nieuwe, verrassende uitstraling te geven. En ook voor de aanschaf van kunst kunt u bij Zinderin Kunst terecht. Lees hier meer over de mogelijkheden.

 

Eskalibur: een unieke theater ervaring!

Op zoek naar een bijzondere theatervoorstelling of inspirerende workshop voor uw personeel? Ons theatergezelschap Eskalibur bezorgt u een onvergetelijke ervaring. Op locatie, in het theater en zelfs bij u op kantoor... Nieuwsgierig? Lees hier meer over dit bijzondere gezelschap!

 

Meer weten?

Wilt u weten wat Zinderin Kunst voor uw bedrijf kan betekenen of wilt u meer weten over onze kunstprojecten? Neem dan contact met ons op via 070 394 58 19 of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Zinderin Kunst
Westeinde 2
2512 GW Den Haag
070 394 58 19
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.zinderinkunst.nl