Volg Middin Online

Middin Rubroek-5328.jpg

 

Catering van Middin: bon appetit!

 

Middin verzorgt met veel liefde de catering voor uiteenlopende organisaties. Zo kunnen wij de exploitatie van uw bedrijfsrestaurant uit handen nemen en leveren wij dagelijks vers brood bij diverse organisaties via de broodjesservice van onze Bakker Vlinder. Daarnaast verzorgen wij de catering tijdens uiteenlopende bedrijfsevenementen. Onze cliënten leren de fijne kneepjes van het horecavak in ons eigen Horecatraining Centrum op Buitengoed Dorrepaal.

 

Catering met een personal touch

Heeft u een bedrijfsfeestje, een borrel of een jubileum? Met de partycatering van Middin weet u zeker dat het uw gasten aan niets zal ontbreken! Wij stemmen onze catering af op uw persoonlijke wensen en denken graag met u mee over een optimale invulling.  De mogelijkheden zijn legio!

 

Meer informatie

Wilt u weten wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen met onze catering? Neem dan contact op met 070 372 33 77 of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Wij zijn u graag van dienst!