Volg Middin Online

vergaderlocaties.jpg

 

Buitenklingen in Kijkduin is de ideale uitvalsbasis voor een inspirerend programma waarbij u zich tussentijds kan terugtrekken in de natuur. De duinen, zee en het bos liggen letterlijk op een steenworp afstand. In het activiteitencentrum treft u een modern ingerichte vergaderaccommodatie die van alle gemakken is voorzien. U kunt voor de deur gratis parkeren en de locatie is met het OV goed bereikbaar.

 

Een zee van mogelijkheden

Een vergadering, bedrijfsborrel of brainstormsessie met op de achtergrond het ruisen van de zee? Buitenklingen in Kijkduin heeft alle facililiteiten in huis om er een fantastische dag van te maken. Wij helpen u graag met het samenstellen van een bedrijfsarrangement op maat, afgestemd op uw persoonlijke wensen!

 

Zalen  

In Kijkduin zijn de 2 zalen beschikbaar. In vergaderruimte 1 is plaats voor 10 tot 15 personen, afhankelijk van opstelling in U-vorm, theateropstelling of vergaderopstelling. Vergaderruimte 2 is kleiner en biedt ruimte voor 6 tot 8 personen.

 

Extra’s:

 

  • Flipovers
  • Smart TV
  • Beamer & Scherm
  • Lunch en Borrel mogelijkheden

 

Extra’s zijn op aanvraag beschikbaar. U boekt bij Kijkduin al een volledig verzorgd vergaderarrangement inclusief koffie, thee en ijswater vanaf € 7,- per dagdeel.

 

Meer informatie

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van locatie Kijkduin of wilt u weten wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via 070 372 33 77 of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.