Volg Middin Online

Middin Rubroek-5328.jpg

 

In een mum van tijd de heerlijkste broodjes op tafel!

 

Heeft u morgen 30 luxe belegde broodjes nodig voor een last minute ingelaste vergadering? Of wilt u graag iedere week vers biologisch en ambachtelijk brood op kantoor voor de gezamenlijke lunch? Wij zorgen ervoor! Onze Bakker Vlinder maakt dagelijks ambachtelijk en biologisch brood. Binnen onze cateringgroepen wordt hiermee een breed assortiment aan belegde broodjes samengesteld en geleverd. Uiteraard bezorgen de koeriers van Middin bezorgen de broodjes altijd stipt op het door u gewenste tijdstip!

 

De broodjes van Bakker Vlinder vliegen de deur uit

Veel bedrijven maken al gebruik van de broodjesservice van Middin. Zo zijn er verschillende horecazaken waar wij alle broodproducten voor maken en zijn er vele organisaties waar het brood van Bakker Vlinder dagelijks op het menu staat.

 

Meer informatie

Wilt u meer informatie over ons brood assortiment of wilt u weten wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via 070 302 30 90 of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Meer informatie vindt u ook op www.bakkervlinder.nl.

 

Bakker Vlinder

Wagenstraat 182a

2512 BB Den Haag

T  070 302 30 90

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.