Volg Middin Online

RKeus2010102626744.jpg

 

Geef uw tuin die aandacht die hij verdient

Middin helpt u graag!

 

Kan uw tuin en/of buitenruimte wel wat onderhoud gebruiken? Wij kunnen uw tuin en/of buitenruimte tegen concurrerende tarieven onderhouden. Cliënten van Middin ontwikkelen zich - onder begeleiding van vakexperts- op verschillende locaties en bij diverse bedrijven in het hoveniersvak. Hier leren ze schoon, veilig en zelfstandig te werken waardoor zij uw tuin optimaal kunnen onderhouden. Met als gevolg: steeds meer tevreden klanten!

 

Middin Groenonderhoud groeit en bloeit!

Steeds meer bedrijven schakelen Middin in voor hun groenonderhoud.  Wij zijn in de wijde omtrek van Den Haag en Rotterdam actief met onze hoveniersdiensten en stemmen onze diensten af op uw specifieke behoefte. Als u wilt kunnen wij structureel zorg dragen voor uw groenbeheer, maar wij kunnen u ook incidenteel werk uit handen nemen. Onze cliënten worden begeleid door professionals en kunnen diverse diverse werkzaamheden voor u uitvoeren. Hierbij moet u bijvoorbeeld denken aan:

 

  • Snoeiwerk
  • Schoonhouden buitenruimte
  • Bladruimen
  • Onkruidverwijdering
  • Opruimen zwerfvuil
  • Grasmaaien & Gazononderhoud
  • Beplanting

 

Maatschappelijk verantwoord maatwerk

Voor gespecialiseerde machinale werkzaamheden werkt Middin met verschillende hoveniersbedrijven samen. Vaak zijn dit bedrijven waar wij intensief mee samenwerken in de ontwikkeling en doorstroom van cliënten naar de arbeidsmarkt.

 

Offerte op maat

Ieder traject is maatwerk. Wij komen graag bij u langs om de opdracht te bespreken. Wij kunnen hovenierswerk op verschillende manieren voor u verzorgen. Van een eenmalige opdracht tot aan het detacheren van mensen voor de invulling van de Participatiewet. Uw persoonlijke wensen staan hierbij uiteraard altijd centraal.

 

Meer informatie

Wilt u een offerte voor uw groenonderhoud? Of wenst u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact op met ons via 070 – 372 33 77 of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

“In aanloop een prettig contact met de aanspreekpunten van Middin. Heldere en duidelijke afspraken zijn er geformuleerd en bij ad hoc verzoeken wordt er direct gehandeld. De 'hoveniers' van Middin zijn uiterst vriendelijk en gedragen zich correct.”

Henk Lamboo, Stichting Anton Constandse