Volg Middin Online

cultuur.jpg

Geef uw bedrijf een nieuw gezicht!

 

Via Zinderin Kunst, onze creatieve broedplaats, worden cliënten van Middin op allerlei manieren gestimuleerd tot het maken van eigenzinnige schilderkunst en unieke kunstobjecten. En daar willen we u graag van laten meegenieten!

 

Kunstuitleen

Via onze Kunstuitleen bieden we u graag de mogelijkheid om uw bedrijf tijdelijk een bijzondere, nieuwe uitstraling te geven. Alle in onze kunstuitleen opgenomen werken zijn beschikbaar voor verhuur. U kunt van tijd tot tijd  (bijvoorbeeld om het half jaar) wisselen van kunstwerk waarmee u uw bedrijf steeds weer een frisse, nieuwe look geeft. De prijzen van onze kunstwerken lopen uiteen van € 6,- tot € 10,- per werk per maand.

 

U vindt onze Kunstuitleen aan het Westeinde 2 in Den Haag, waar ook onze expositieruimte zich bevindt. Hier krijgt u een goed beeld van de diversiteit van het werk en kunt u op uw gemak iets uitzoeken. Onze kunstenaars zijn er dagelijks aan de slag en helpen u graag bij uw keuze!

 

Kunst cadeau

Wilt u iemand een inspirerend, maatschappelijk cadeau geven? Wij bieden u ook de mogelijkheid om een kunstwerk voor een bepaalde periode aan iemand cadeau te doen. Hij of zij kan het kunstwerk zelf uitkiezen in ons atelier. Hiermee geeft u een origineel cadeau waarmee u in één keer meerdere mensen blij maakt. Niet in de laatste plaats natuurlijk onze gepassioneerde kunstenaars!

 

Meer informatie

Wilt u meer informatie over onze Kunstuitleen of wilt u weten welke mogelijkheden onze Kunstuitleen uw bedrijf biedt, neem dan contact met ons op via 070 394 58 19 of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wij helpen u graag!

 

Kunstuitleen Zinderin Kunst
Westeinde 2
2512 GW Den Haag
070 394 58 19
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.zinderinkunst.nl