Volg Middin Online

archief.jpg

 

Middin: expert in archiefvernietiging

 

Wilt u snel en efficiënt van uw archief af? Vanuit onze locatie Poortwerk kunnen wij u structureel en incidenteel ondersteunen in archiefvernietiging voor een scherpe prijs. Een groot voordeel van onze werkwijze is dat u niet zelf de ordners, nietjes en andere zaken hoeft uit te zoeken. Dat doen wij graag voor u en juist in dit werk zijn wij sterk. De archiefvernietiging van Middin bespaart u een hoop tijd, moeite en geld!

 

Uw archiefvernietiging van A tot Z geregeld

Wanneer u kiest voor de archiefvernietiging van Middin nemen wij u al het werk uit handen. Onze koeriers leveren u de containers waarin u het te vernietigen materiaal kunt verzamelen. Op afroep worden deze vervolgens weer bij u opgehaald. De vergrendelde containers worden daarna in één van de recyclecentra van Middin vernietigd. Bij afronding van de werkzaamheden ontvangt u van Middin een archiefvernietigingsverklaring.

 

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden die wij bieden op het gebied van archiefvernietiging, of wilt u een vrijblijvende en scherpe offerte? Neem dan contact op met onze locatie Poortwerk via 010 514 88 49 of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Poortwerk
Berkelse Poort 37
2651 JX Berkel en Rodenrijs 

010  514 88 49